Informácie:

  • Projekt: Bioklimatická zimná záhrada
  • Miesto: Bratislava
  • Kategória: Zimné záhrady
  • Rok: 2022

O realizácii bioklimatickej zimnej záhrady

Vitajte v galérii realizácie bioklimatickej zimnej záhrady v komplexe Slnečnice. Súčasťou našej práce je nielen estetický vzhľad, ale aj dôkladné dodržiavanie technicko-vizuálnych prvkov špecifikovaných v dizajn manuáloch stavieb, čo zaručuje vysokú kvalitu a spokojnosť našich klientov.

Pri kotvení pergoly sme dbali na každý detail. Využili sme kotviace platne umiestnené pod dlažbu na terče, čo umožnilo elegantné a diskrétne kotvenie pergoly bez narušenia vizuálneho dojmu a poškodenia hydroizolácie. Odtoky sme tiež elegantne umiestnili pod úroveň dlažby, čím sme zabezpečili efektívnu odvodňovaciu funkciu.

Táto bioklimatická zimná záhrada Artosi, je ideálnym riešením pre celoročné využitie exteriéru. V lete poskytuje vetranie strešnej krytiny, príjemný tieň a ochranu pred slnkom, zatiaľ čo v zimných mesiacoch zabezpečuje ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Vďaka sklenenej konštrukcii je priestor využiteľný aj v nepriaznivom počasí, čo robí túto realizáciu ideálnym miestom pre relaxáciu a oddych v každom ročnom období.

Prezrite si naše fotografie a nechajte sa inšpirovať touto elegánnou a funkčnou realizáciou bioklimatickej zimnej záhrady. 

 

Ak vás táto realizácia zaujala? Kontaktujte nás a spoločne vytvoríme prostredie, ktoré splní vaše požiadavky.

Zaujala Vás naša ponuka?

Neváhajte nás kontaktovať pre vypracovanie nezáväznej cenovej ponuky

CENOVÁ PONUKA

Vypracujeme pre vás nezáväznú cenovú ponuku na mieru do 48 hodín.

BEZPLATNÉ ZAMERANIE

Po schválení nezáväznej cenovej ponuky Vám zabezpečíme obhliadku a zameranie.

ZÁRUKA KVALITY

Na všetky produkty a služby poskytujeme 2-ročnú až 5-ročnú záruku.