Informácie:

  • Projekt: Drevená terasa IPE
  • Miesto: Bratislava-Lamač
  • Kategória: Drevené terasy a fasády
  • Rok: 2021

O realizácii drevenej terasy IPE pod bioklimatickou pergolou

Vitajte v našej fotogalérii, kde predstavujeme úchvatnú realizáciu drevenej terasy IPE pod bioklimatickou pergolou. Spojenie prírodného kúzla dreva s modernou funkčnosťou bioklimatickej pergoly vytvára prostredie, ktoré láka a inšpiruje.

Drevená terasa IPE je známa svojou výnimočnou pevnosťou, trvanlivosťou a krásou. Pri tomto projekte sme sa rozhodli využiť práve túto exkluzívnu drevinu pre vytvorenie terasovej krytiny, ktorá pridáva do exteriéru jedinečný dotyk elegance a luxusu.

IPE, tiež známe aj ako brazilský orech, je drevina s vynikajúcou reputáciou v oblasti terasových materiálov. Je to tvrdé a odolné drevo, zvykne sa mu hovoriť aj železné drevo. Jepôvodom z Južnej Ameriky a vyznačuje sa vysokou pevnosťou, odolnosťou voči hnilobe a škodcom a vynikajúcou stabilitou. Jeho unikátna kombinácia výnimočnej pevnosti a prirodzenej krásy robí z dreva IPE ideálnu voľbu pre terasy a vonkajšie konštrukcie vyžadujúce dlhodobú životnosť a štýlový vzhľad.

Pozrite si naše fotografie a nechajte sa inšpirovať harmonickým spojením drevenej terasy IPE s bioklimatickou pergolou. Kontaktujte nás a spoločne vytvoríme prostredie, ktoré bude odrážať vašu osobnosť a zároveň splní vaše požiadavky na eleganciu a funkčnosť vo vašom exteriéri.

Zaujala Vás naša ponuka?

Neváhajte nás kontaktovať pre vypracovanie nezáväznej cenovej ponuky

CENOVÁ PONUKA

Vypracujeme pre vás nezáväznú cenovú ponuku na mieru do 48 hodín.

BEZPLATNÉ ZAMERANIE

Po schválení nezáväznej cenovej ponuky Vám zabezpečíme obhliadku a zameranie.

ZÁRUKA KVALITY

Na všetky produkty a služby poskytujeme 2-ročnú až 5-ročnú záruku.