Informácie:

  • Projekt: Bioklimatická pergola so screenovými roletami
  • Miesto: Bratislava-Podunajské Biskupice
  • Kategória: Pergoly
  • Rok: 2022

O realizácii bioklimatickej pergoly so screenovými roletami

Radi by sme vám predstavili našu realizáciu – bioklimatickú pergolu ARTOSI, ktorá doplnila estetiku a funkčnosť rodinného domu v tichom prostredí zástavby v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice. Tento projekt priniesol do exteriéru nový rozmer oddychovej zóny, praktického využitia s dôrazom na maximálnu estetiku a praktičnosť pre každodenný život mladej rodiny.

Bioklimatická pergola ARTOSI, vyrobená v žiadanej antracitovej farbe RAL 7016 so štrukturovaným povrchom, sa stala elegantným doplnkom domu. Okrem estetických kvalít zabezpečuje aj efektívnu ochranu pred slnkom a zrážkami, čím prispieva k pohodliu a komfortu na terase.

Použité kvalitné materiály pri výrobe pergoly ARTOSI zaručujú jej dlhú životnosť a odolnosť voči poveternostným podmienkam. Plánované doplnenie screenovými roletami ALFA ZIP PLUS bude poskytovať nielen príjemný tieň, ale aj ďalšiu ochranu pred vetrom a nežiaducimi vonkajšími vplyvmi. Screenová roleta zároveň vytvára vizuálne oddelený priestor zvyšku záhrady.

Prečítajte si viac o tejto elegantnej realizácii a nechajte sa inšpirovať. 

Ak vás táto realizácia zaujala? Kontaktujte nás, sme tu, aby sme vám pomohli vytvoriť optimálny vonkajší priestor pre relaxáciu a oddych na terase vášho domu.

Zaujala Vás naša ponuka?

Neváhajte nás kontaktovať pre vypracovanie nezáväznej cenovej ponuky

CENOVÁ PONUKA

Vypracujeme pre vás nezáväznú cenovú ponuku na mieru do 48 hodín.

BEZPLATNÉ ZAMERANIE

Po schválení nezáväznej cenovej ponuky Vám zabezpečíme obhliadku a zameranie.

ZÁRUKA KVALITY

Na všetky produkty a služby poskytujeme 2-ročnú až 5-ročnú záruku.