Informácie:

  • Projekt: Drevená pergola
  • Miesto: Kvetoslavov
  • Kategória: Pergoly
  • Rok: 2021

O realizácii drevenej pergoly s lamelami

Potešte vaše oči a inšpirujte svoj exteriér s našou drevenou pergolou Wood Classic, ktorá predstavuje príklad krásy a trvanlivosti spojenej v jednej konštrukcii. Pozrite sa na fotografie tejto našej realizácie, ktoré vám ukážu jej premiovú kvalitu a eleganciu.

Drevená pergola Wood Classic z našej dielne je vyrobená z premiovej kvality smrekového dreva BSH Si hranolov. Každý kus dreva je starostlivo vybraný a spracovaný s maximálnou pozornosťou k detailom. Spojovacie prvky, ktoré sú zapracované na CNC strojoch, sú bez viditeľných spojov, čo zvyšuje nielen estetickú hodnotu pergoly, ale aj jej trvanlivosť.

Jedným z významných prvkov tejto drevenej pergoly sú tieniace lamely, ktoré umožňujú regulovať množstvo svetla a tepla pod pergolou, vytvárajúc ideálne prostredie pre relaxáciu a oddych na vašej terase. Zároveň sú esteticky plynulou súčasťou pergoly.

Realizácia drevenej pergoly Wood Classic s tieniacimi lamelami je dokonalým príkladom spojenia prírodnej krásy a trvanlivosti vo vašom exteriéri. S touto kombináciou prírodných materiálov a precíznej konštrukcie môžete byť istí, že váš exteriér bude dlhé roky tešiť vás aj vaši hostí.

Ak sa chcete inšpirovať a vidieť, ako táto drevená pergola môže oživiť váš exteriér, pozrite si fotografie z realizácie nižšie. 

Kontaktujte nás ešte dnes a doprajte si príjemné chvíle pod strechou svojej novej drevenej pergoly Wood Classic.


Neviete sa roznodnúť či drevenú alebo hliníkovú pergolu? Prešítajte si článok, v ktorom porovnávame tieto dva typy prergol. ČLÁNOK NA BLOGU

Zaujala Vás naša ponuka?

Neváhajte nás kontaktovať pre vypracovanie nezáväznej cenovej ponuky

CENOVÁ PONUKA

Vypracujeme pre vás nezáväznú cenovú ponuku na mieru do 48 hodín.

BEZPLATNÉ ZAMERANIE

Po schválení nezáväznej cenovej ponuky Vám zabezpečíme obhliadku a zameranie.

ZÁRUKA KVALITY

Na všetky produkty a služby poskytujeme 2-ročnú až 5-ročnú záruku.